ASUNNON MAHDOLLISUUDET -KONSULTAATIO

Onko kodissa…

…parannettavaa arjen toimivuudessa?

…hukkaneliöitä, tai neliöitä väärässä paikassa?

…asukkaiden tilantarpeet muuttuneet?

 Vai pohditko uuden asunnon ostamista? 

 

Asunnon mahdollisuudet -konsultaatiossa pääset helpolla tavalla hyödyntämään asumisen tiloihin erikoistuneen arkkitehdin osaamista, pohdit sitten olemassa olevan kodin tilankäyttöä tai muutostöitä tai kokonaan uuden asunnon tilojen toimivuutta.

Punnitaan yhdessä eri ratkaisuja ja niiden mahdollisuuksia sekä vaikutuksia asunnon elinkaari ja muuttuvat tarpeet huomioiden. Asunnon mahdollisuudet -konsultaatio auttaa jäsentämään omia toiveita ja löytämään uusia näkökulmia päätösten tueksi.

Etäkonsultaatiota varten tarvitaan asunnon pohjapiirustus mittakaavassa ja valokuvia kohteesta (tai uudiskohteen markkinointiaineisto) sekä kysymykset ja toiveet etukäteen sähköpostilla toimitettuna. Varsinainen konsultaatio toteutetaan Zoom-etäyhteyden avulla, ja sen kesto on 1,5 h.

Konsultaation hinta on 290 €, ja se sisältään aineistoon etukäteen perehtymisen sekä etäpalaverin. Konsultaation pohjalta on mahdollista erikseen tilata pohjapiirros pdf-muodossa.


Etäkonsultaation voit varata täältä.

 

Asunnon mahdollisuudet -konsultaatio voidaan järjestää myös paikan päällä kohteessa tai Pienet neliöt -toimistolla Jätkäsaaressa. Kysy lisää sähköpostilla.